Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Canadian Fadeing Masterclass

2023.05.29. @ 10:00 - 17:00

29990Ft
Canadian Fade Masterclass - Selected by Klippers

Május 29-én találkozik az amerikai és az európai barber kultúra a SELECTED barber központban! Ne maradj le róla…

Résztvevők:

Ismerd meg oktatóinkat kicsit részletesebben!

Tarin Dhramrait – @tkutzz_

Tarin, azaz ahogy a legtöbben ismerik Tkutzz vagy Toronto Barber, díjnyertes művész, aki amellett, hogy oktatásaiban a KULTURE csapatat reprezentálja, szalonon kívüli idejében NBA sztárok, hírességek és zenészek kedvenc borbélya.
NBA vagányok is Tarin borbély székében kötnek ki! 🏀 Tyrese az Indiana Pacers NBA csapat játékosa rendszeres vendége és Nickeil Alexander-Walker a Minnesota dobóhátvédje is mindig beugrik egy friss fade-re tkutzz-hoz, ha a városban jár.

Fekete Matyi – @matthias.black_

“Úgy érzem az európai és amerikai barber kultúra sokat tanulhatna egymástól, miután mindkettő erősebb lábakon állna.”

Matyi kanadai/magyar barber aki Torontóban telepedett le. A tengerentúlon az egyik legnépszerübb oktató, aki parttól-partig szinte minden barber expon fellépett, többek között osztozott a szinpadon Rob the Originallal és Staygolddal is több ezer ember előtt. A Babyliss Pro és a Kulture szerződtetett ambassadorja.

Camilo Florez – @su_barbero

“Legyél as eró és bátorság forrása. Osed meg a bölesességed. Sugározz szeretetet.”

Camilot leginkább a 9 trófeájáról ismerik Torontóban, amit a helyi barber versenyeken nyert., Legtöbb idejét a szék mögött tölti, ugyanis szerinte nincs jobb fejlődési lehetőség a szalon munkánál. Amikor nem a széke mögött szolgálja ki a vendégeit, akkor a Babyliss Pro és a Kulture csapatával oktat ország szerte.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Details

Date:
2023.05.29.
Time:
10:00 - 17:00
Cost:
29990Ft

Venue

Selected
Csanády utca 16.
Budapest, Pest megye 1132 Magyarország
+ Google Map