Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Kovács & Séllei #workshop – július

2023.07.23. - 2023.07.24.

40000Ft – 75000Ft

Kovács & Séllei #workshop

Kovács Gergely (@_barber.exe_) és Séllei Balázs (@selleibalazs) méltán ismert és elismert hazai oktató fodrászok, akik oktatásain rendszeres a teltház.
Technikai tudásuk és szakmai repertoárjuk a BAUHAUS inspirálta Sassoon-i geometriából, avagy hazai szinten a Czinki Herbert módszerből táplálkozik, amely eszközeit beépítettek a férfi borbély kultúrába, létrehozva ezzel egy igazán divat és művészeti ágak által inspirált megjelenést.

Két napos bemutatójuk alatt közösen hajat vágva és módszereiket prezentálva Ti is benézhettek a kulisszák mögé, hogy mi a SELECTED-nél hogyan képzeljük el a férfi divat és hajvágás jövőjét.

Az eseményre két jegytípus közül választhatsz:

EGYNAPOS look&learn jegy
Ez a jegy 2023. július 23-án (vasárnap) jogosít belépésre a Look&learn #workshop első napjára.

Vasárnap így időzíts:

 • Kapunyitás – 10:00
 • Kezdés 1. felvonas – 10:30
 • Szünet – 13:00
 • 2. felvonas – 14:00
 • Q&A és lezárás – 16:00

KÉTNAPOS hands on + look&learn jegy

Ez a jegy 2023. július 23 és 24-én (vasárnap és hétfő) jogosít belépésre a Look&learn és hands on #workshop mindkét napjára. Tehát velünk töltheted a vasárnapi és a hétfői napot is!

Első etap:
 • Kapunyitás – 10:00
 • Modellek érkezese, megbeszélés – 10:30
 • Fotózás – 13:00
Második etap:
 • Kapunyitás – 13:30
 • Modellek érkezese, megbeszélés – 14:00
 • Fotózás – 16:30

Az oktatásunk során a következő témákra fogunk összpontosítani:

1. Technikák és stílusok:

 Megismertetünk titeket olyan  hajvágási technikákkal és stílusokkal, amelyek segítenek fejleszteni a repertoárotokat és kibővíteni a kreatív lehetőségeiteket. Ezek olyan technikák , amit a lehető legegyszerűbben szeretnénk átadni nektek.

2.Frizuratrendek és divatirányzatok:

 Követni a legújabb divat- és frizuratrendeket rendkívül fontos a fodrászok számára. Megbeszéljük az aktuális trendeket, stílusokat és azokat az inspirációkat, amelyek hozzájárulnak a szakmai fejlődésetekhez.

3. Személyre szabott tanácsadás és ügyfélkezelés:

Fontos, hogy képesek legyetek személyre szabott tanácsokat adni az ügyfeleknek. Megtanítunk arra, hogyan értelmezzétek és valósítsátok meg az ügyfelek elképzeléseit, hogy elégedettek legyenek a végeredménnyel.

4.Szakmai közösség és hálózatépítés:

Nem csak a tanulásról szól az oktatásunk, hanem a szakmai közösség kialakításáról is. Itt lehetőséget van arra, hogy kapcsolatokat építsetek más fodrászokkal, megosszátok tapasztalataitokat és inspiráljátok egymást.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Details

Start:
2023.07.23.
End:
2023.07.24.
Cost:
40000Ft – 75000Ft

Organizer

Klippers
Email
info@klippers.hu
View Organizer Website

Venue

Selected
Csanády utca 16.
Budapest, Pest megye 1132 Magyarország
+ Google Map